luni, 19 ianuarie 2015

Trei metri deasupra cerului-fimul meu de suflet

Trebuie sa recunosc ca pana acum ceva timp nu eram o mare amatoare de filme,de nici un fel. Asta pana cand sora mea mi-a recomandat o serie de filme de dragoste care mi s-au parut interesante.
"Trei metri deasupra cerului'  este un film din categoria dragoste-drama care pur si simplu m-a cucerit. Este povestea a doi tineri, aparent diferiti care fac parte din lumi diferite care ajung sa descopere prima iubire, o iubire aproape imposibila.Babi este o tanara care face parte din clasa de mijloc-superioara,o fata educata in bunatate si nevinovatie.Hugo in shimb este un baiat rebel,inconstient impulsiv si cu un apetit deosebit pentru riscul si pericolul caracteristic curselor ilegale de motociclete.
Cei doi se intalnesc intamplator in timp ce Babi era in drum spre scoala si de aici urmeaza o serie de intamplari haioase si incitante care duc la o poveste de dragoste inedita.

 Incet incet cei doi ajung sa se iubeasca enorm dar in scurt timp problemele isi fac aparitia si diferenta dintre cei doi lasa urme adanci intre cei doi.Hugo o dezamageste pe Babi inca de cand cei doi incearca sa aibe o intalnire acasa la Babi  cand un prieten din anturaj fura un inel din casa pe care evident Hugo il recupereaza si il inapoiaza dar asta nu-i aduce si iertarea din partea iubitei lui.Oricat ar fi incercat sa se schimbe caracterul impulsiv al lui Hugo il tradeaza si la petrecerea de majorat a lui Babi cand Hugo se ia la bataie cu vecinul acesteia care involuntar varsa un pahar de vin pe rochita ei.
In acelasi timp cel mai bun prieten al lui Hugo moare intr-o cursa cu motocicleta si cei doi" alearga " la locul accidentului unde se produce si ruptura definitiva de data asta.Babi il invinovateste pe Hugo de moartea prietenului,acesta distrus fiind reactioneaza lovind-o si se despart fiecare urmand un alt drum.Babi se consoleaza in bratele vecinului ei iar Hugo decide sa plece pentru un timp la Londra.
Bineinteles ca povestea nu putea sa ramana asa si continua in "Tengo ganas de ti" unde Hugo se intoarce din Londra dupa doi ani o intalneste pe Gin,o fata rebela si plina de viata cu care incepe o noua poveste de dragoste.Dar sigur ca se reintalneste si cu Babi dar povestea lor nu mai poate fi continuata.
Un film exceptional care merita vazut chiar daca finalul nu e cel mai asteptat.
Sursa imagini Google.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu