marți, 17 februarie 2015

Petele maronii- o problema reala de estetica

Stim cu totii ca expunerea la soare este benefica, deoarece favorizeaza sintetizarea vitaminei D, cea care hraneste oasele si care ajuta calciul sa se fixeze in organism. Razele soarelui sunt de ajutor si in tratamentele pentru bolile cutanate, cum este psoriazisul,  o afectiune manifestata prin aparitia pe piele a unor pete rosii, acoperite de coji alb-sidefii.
Insa, de cele mai multe ori, beneficiile soarelui pentru unii, se transforma in ravagii pentru altii: explozii de pistrui sau deja cunoscutele pete maronii. Petele maronii sunt o problema ce tin de estetica si nu de sanatate si sunt cu siguranta inestetice, dau un aspect imbatranit tenului, desi nu pun probleme de sanatate.
Desi soarele este principalul responsabil pentru aparitia petelor maronii nu ne putem priva de celelalte beneficii ale acestuia. Pur si simplu nu este o solutie sa ne ferim de expunerea la soare.
Este indicat sa folosim, nu numai cand stam la plaja, lotiuni de protectie care ne ajuta sa prevenim acest fenomen.
Tot in ajutorul nostru vin si cremele de depigmentare. Eu am descoperit ca tenului meu i se potriveste o crema de la Oriflame care este disponibila in varianta de zi si de noapte.

 Crema depigmentanta FPS20 OPTIMALS EVEN OUT este varianta de zi:




Formula eficienta a acestui produs contine un complex depigmentant care estompeaza petele maronii, si ilumineaza zonele de piele ultra-pigmentate. Datorita continutului sau foarte avansat atenueaza pigmentarea excesiva si previne aparitia petelor maronii.Contine vitamina E si filtre UV, asigurand astfel un plus de protectie si fata de imbatranire.

 Crema depigmentanta de noapte Optimals Even Out
Crema bogata, hranitoare, de noapte care complecteaza actiunea cremei de zi si a concentratului depigmentant Even Out. Este imbogatita cu extract de lemn dulce, care combate petele, vitamina C, care protejeaza impotriva imbatranirii, cauzata de radicalii liberi.

Asa ca daca va confruntati cu astfel de probleme, nu va panicati, exista o multime de produse care ne vin in ajutor cu conditia sa se potriveasca tenului nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu