luni, 12 decembrie 2016

Craciun de poveste cu brazi artificiali de la E-Sarbatoare




Mai este un pic pana la sarbatorile de iarna. Lumea toata incepe sa se agite in cautarea cadoului perfect, a bucatelor traditionale, a vacantei celei mai reusite si tot asa.Forfota mare, ca de stup, in orice casa, unde se desfasoara un adevarat maraton, ca orice fir de praf sa fie indepartat, ca sarmalele, cozonacii si celelalte bunatati de sezon sa fie gatite exact atat cat trebuie, ca bradul sa arate mai frumos ca niciodata, iar fiecare coltisor sa aibe cate o mica decoratiune. Spre marea mea bucurie, brazii artificiali capata din ce in ce mai mult teren in defavoarea celor naturali. E drept ca locul celor naturali este in padure si nicidecum intr-o sufragerie unde, dupa putin timp sfarsesc tragic.Nu cred ca mai este nevoie sa amintesc de cat timp este nevoie pentru ca un bradut sa ajunga la dimensiuni rezonabile, pentru ca mai apoi sa fie taiat. Atatia ani pentru cateva zile in care casele noastre sunt imbatate cu mirosul de cetina verde si, la sfarsit, o imagine dezolanta: ghenele din spatele blocului gem de acesti bieti copacei. Mirosul de brad poate ajunge in casele noastre la fel de usor daca sacrificam doar o crenguta, iar bradutul in sine poate fi inlocuit cu succes, cu unul artificial, cu aspect natural care poate fi refolosit ani la rand. 
Daca v-am convins de faptul ca avem alternative, va invit pe siteul e-Sarbatoare.ro unde veti fi intampinati cu o gama variata produse tematice pentru sarbatori, pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele. Fie ca sunteti in cautarea unui brad artificial sau pur si simplu vreti sa achizitionati ornamente,iluminat decorativ sau chiar cadouri  va aflati in "locul potrivit". Astfel veti fi feriti de aglomeratia din magazine din aceasta perioada.


Sarbatorile de iarna au un farmec aparte pentru copii de toate varstele, chiar si pentru noi adultii si pastram un loc special in inima pentru aceasta perioada a anului.Pregatirea casei si a mesei de sarbatori este o buna ocazie de a petrece timp cu copii, de a face lucruri impreuna cu ei, mai ales ca atmosfera din casa si dragostea familiei le vor pastra in minte si in inima peste ani.
Sarbatoarea Craciunului este insotita de traditii si obiceiuri mai vechi si mai noi, in centrul acestora situandu-se impodobirea bradului de Craciun si colindele specifice acestor sarbatori.
Sarbatori fericite!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu