joi, 8 decembrie 2016

Investitii in calitate si siguranta pe timpul iernii




Sofatul pe timp de iarna este o adevarata provocare. Zapada, lapovita si gheata dau serioase batai de cap conducatorilor auto si haosul pune stapanitre pe trafic. 
Sezonul rece este abia la inceput iar proprietarii si conducatorii auto sunt in febra pregatirilor in ceia ce priveste autovehicolul pe care il conduc. Anvelopele, motorul si uleiul sunt doar cateva aspecte carora acestia trebuie sa le acorde o atentie sporita. Multi dintre noi cunoastem procedurile simple dar necesare privind echiparea si pregatirea autoturismului pentru sezonul rece. In ajutorul nostru vine site-ul F5Auto.ro  , un magazin online de piese auto dedicat tuturor marcilor auto, creat pentru a oferi clientilor sai o metoda usoara si ieftina de a obtine produsele dorite. Aici ne sunt puse la dispozitie fie din stoc sau la comanda, produse variate,  de calitate la preturi avantajoase. De asemenea, aici veti fi indrumati cat mai eficient catre produsul de care aveti nevoie, punandu-se accent pe o comunicare fructuasa cu clientul pentru rezolvarea oricarei probleme si satisfacerea nevoilor si cerintelor. Nu cred ca mai este necesar sa precizez cat este de comod sa comandam  prin telefon sau din fata calculatorului, fara sa mai alergam prin magazine, avand garantia  unor produse de calitate inalta si a celor mai bune preturi. 




In primul rand, ca si posesori de automobile, trebuie sa stim ca trebuie prevazute cu anvelope de iarna si trebuie sa fim  foarte atenti ca zona lor de rulare sa fie mai mare de 1,5 cm ca sa aibe o aderenta buna la drum inzapezit sau inghetat. De asemenea anvelopele trebuie sa fie imperecheate pe masina, sa nu folosim anvelope de profile diferite asa cum avem tendinta de exemplu sa folosim doua bune pe fata si alte doua diferite pe spate. Este o metoda destul de raspandita, dar care poate aduce consecinte nedorite,este  ca si cum am umbla  incaltati cu un pantof de un fel si altul de alt fel. Neplacut, nu?  Desi legea nu ne specifica o data fixa, de indata ce temperaturile scad la  de la 7 grade in jos masina trebuie echipata cu anvelope de iarna, foarte eficiente de altfel, evitand astfel ca o schimbare brusca de vreme sa ne ia prin surprindere.
 Acumulatorul masinii este foarte solicitat in acest sezon, la temperaturi scazute si de aceia exista posibilitatea sa cedeze mai ales daca nu este expluatat corespunzator. Incalzitoarele pentru geamuri, retrovizoare sau banchete consuma multa electricitate iar temperaturile scazute reduc capacitatea bateriei de a se reincarca.Motorul de asemenea trebuie sa fie in atentia noastra, de aceia o vizita la un service ar fi benefica, verificand astfel starea tehnica a motorului, a curelelor care suporta socuri termice, de asemenea acumulatorul, densitatea fluidelor, punctul de inghet si sa  fim pregatiti cu antigel, lichid pentru spalatorul de parbriz. In acest caz recomand cu incredere Service Auto sector 3 Bucuresti 
In cadrul service-ului auto veti primi consultanta in alegerea celor mai bune variante, si veti beneficia de garantie complecta atat pentru piese cat si pentru manopera. Este imbinarea perfecta intre servicii de calitate cu preturi corecte, pentru orice buzunar.  
 
 O iarna frumoasa si lipsita de incidente va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu